Bambu EBBA trikoopaita, musta
Bambu EBBA trikoopaita, musta Bambu EBBA trikoopaita, musta Bambu EBBA trikoopaita, musta

Bambu EBBA trikoopaita, musta

52,15 €
149,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ihanan pehmeästä ja ylellisen tuntuisesta bambuviskoosista valmistetussa EBBA trikoopaidassa on ripaus rentoa aistikkuutta.

EBBA-trikoopaidassa on ripaus rentoa aistikkuutta. Selkeälinjaisessa puserossa on pudotettu olka ja ¾ hiha sekä naisellisen väljä mitoitus. Ryhdikäs, mutta ihanan pehmeä ja ylellisen tuntuinen bambuviskoositrikoo viimeistelee käyttömukavuuden. Puseron edessä oleva tikattu koristesauma sekä sivusaumoissa olevat pienet halkiot tuovat lisänäköä muuten yksinkertaiseen malliin. Kullan sävyiset kontrastitikkaukset pääntiellä sekä helmassa huolittelevat ilmeen.

Yhdistä a la LOUKO malliston EBBA-trikoopaita kapean Kiira housun tai leveälahkeisen neulehousu Innan kanssa.

Materiaali: 96% bambuviskoosi, 4%elastaani
Bambuviskoosi - on materiaalina kestävä, luja, erittäin imukykyinen, hengittävä sekä biologisesti hajoava. Lisäksi pehmeytensä ja antistaattisuutensa vuoksi se on ihanan miellyttävä käytössä. Bambu sopii hyvin myös herkkäihoisille käyttäjille, sillä se on allergisoimaton. Bambuviskoosia valmistetaan viskoosin kehruumenetelmällä, mutta raaka-aineena käytetään nopeasti uusiutuvaa, kasvatettua bambua.

Suosittelemme hellää konepesua 40 asteessa. Elastaanin vuoksi on syytä varoa huuhteluaineen käyttöä, sillä se haurastuttaa elastaani kuitua. Lyhyt linkousohjelma. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla, näin viskoosikuitu palautuu takaisin mittoihinsa. Silitä keskilämmöllä nurjalta puolelta. Viskoosi voi kutistua pesussa 3 - 5%.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan 62 cm
Rinnan ympärys 114 cm
Hihan mitta 27 cm, pudotettu olkalinja
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.