ERIKA viskoosipusero, tumman sininen
ERIKA viskoosipusero, tumman sininen ERIKA viskoosipusero, tumman sininen ERIKA viskoosipusero, tumman sininen

ERIKA viskoosipusero, tumman sininen

169,00 €
Sisältää alv. 24 %

Selkeälinjainen ERIKA viskoosipusero tarjoaa helppoutta arjen kiireisiin ja luo tyylikkään pohjan asuun.

Selkeälinjainen ERIKA viskoosipusero täyspitkällä hihalla ja naisellisen väljällä mitoituksella tarjoaa helppoutta arjen kiireisiin ja luo tyylikkään pohjan asuun. Hihansuun pieni yksityiskohta, halkio, antaa tuotteelle loppusilauksen ja mahdollistaa hihan kääntämisen kivaksi yksityiskohdaksi.

Yksinkertaista tyyliä hakiessasi yhdistä pusero kapean SISKO hameen tai hyvin istuvan KIIRA housun kanssa, tai käytä sitä pukeutumispaidan tapaan neuletakin ja jakun kanssa. Puseron kauniisti laskeutuva kangas antaa ylellisen ilmeen selkeään leikkaukseen ja elastaani tuo puolestaan kaivattua käyttömukavuutta.

Materiaali: 97% viskoosi, 3% elastaani
Suosittelemme hellää konepesua 30 asteessa. Elastaanin vuoksi on syytä varoa huuhteluaineen käyttöä, sillä se haurastuttaa elastaani kuitua. Lyhyt linkousohjelma. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla, näin viskoosikuitu palautuu takaisin mittoihinsa. Silitä nurjalta puolelta, miedolla lämmöllä, joka aktivoi kuidun ja antaa viskoosille jälleen sen kauniin laskeutuvuuden. Viskoosi voi kutistua pesussa 3 - 5%.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan 72 cm
Rinnan ympärys 104 cm
Hihan mitta 60 cm.
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.

Yhteensopivat tuotteet