Lyhyt HENNI jakku, roosa
Lyhyt HENNI jakku, roosa Lyhyt HENNI jakku, roosa Lyhyt HENNI jakku, roosa Lyhyt HENNI jakku, roosa

Lyhyt HENNI jakku, roosa

319,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rennon tyylikäs HENNI pikkujakku on luottovaate, joka on helppo pukea niin hameen kuin housun pariksi

Tämä rennon tyylikäs Henni-pikkujakku on luottovaate, joka on helppo pukea niin hameen kuin housun pariksi. Tuotteen yksinkertainen nepparikiinnitys takaa huolitellun ilmeen ja mahdollistaa näyttävienkin korujen ja huivien käytön. ¾ hiha jättää kauniisti ranteen näkyviin ja keventää siten tuotteen ilmettä. a la LOUKO malliston vuoriton jakku on miellyttävän hengittävä, jättäen tuotteelle neuletakkimaisen mukavuuden. Jakun etureunassa sekä sisäpuolella olevat kauniit kanttaukset viimeistelevät tuotteen. Paikkataskut.

Yhdistä jakku kauniin Ella-topin sekä Krista-culotte housun tai kapean KIIRA housun kanssa.

Materiaali: 60% viskoosi, 40% villa
Rouheapintainen keittovilla on miellyttävän tuntuinen, sillä kankaan kudonta jättää siihen joustavan, neulemaisen tunnun. A la LOUKO malliston Henni ja Hella-jakkuihin on valittu viskoosipohjainen kangas, joka tekee siitä laskeutuvaisen eikä tuote ole tällöin liian lämmin myöskään sisäkäytössä. Suosittelemme säilyttämään tuotteen ryhdikkäällä henkarilla ja tuulettamaan käytön jälkeen, jolloin kankaan villakuitu hoitaa itse itseään. Tarpeen tullen suosittelemme tuotteelle kemiallista pesua.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
pituus olalta helmaan 60 cm
rinnan ympärys 98 cm
hihan mitta 48 cm

Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.

Jakun hieman väljän mitoituksen vuoksi saattaa kokoa pienempi vaihtoehto olla sopiva. Eli jakun koko 36 vastaa kokoa 38.