LEMPI alpakkapipo, harmaa
LEMPI alpakkapipo, harmaa LEMPI alpakkapipo, harmaa

LEMPI alpakkapipo, harmaa

89,00 €
Sisältää alv. 24 %

Ihanan lämmin ja pehmeä alpakan villainen LEMPI-pipo viileässä harmaan sävyssä.

LEMPI-pipo on valmistettu suloisen pehmeästä alpakan villan ja merinovillan sekoitteesta. Rennon tyylikkäässä pipossa on leveä taittoreuna ja mukavan joustava ribbineulos. Vuoristossa elävän alpakan villa on hienoimpia luonnonkuituja ja sitä pidetään yhtenä lämpimimmistä villamateriaaleista. Joten sano heipat vilulle ja hanki oma LEMPI-pipo, jota löytyy valikoimasta kahdessa suosikki värissä, harmaana ja roosana.

Alpakanvilla pystyy siirtämään kosteutta muita villakuituja tehokkaammin, siksi se tuntuu päällä kuivalta ja miellyttävältä myös liikkuessa. Vaikka alpakka on hyvin lämmittävä materiaali, sen hengittävyyden johdosta se ei tunnu tukalalta käytössä. Villakuidun sileys antaa sille lisäksi kauniin kiillon ja mikä parasta, se hylkii erittäin tehokkaasti likaa, joten pesun sijaan tuuletus riittää.

Yksi koko, sopii sekä naiselle että miehelle.

Koostumus:
alpakan villa 68%, merinovilla 10%, polyamidi 22% joka parantaa tuotteen kestävyyttä, sillä sen hankauksenkesto on erittäin hyvä. 


Pese käsin tarvittaessa. Älä käytä rumpukuivausta vaan rutista liikakosteus esim. kääräisemällä pipo pyyhkeen sisään ja taputtelemalla kuivemmaksi. Kuivata tasolla. Silitä halutessasi miedolla lämmöllä.

Yhteensopivat tuotteet