LUNA merino-kashmir neuletakki, sininen
LUNA merino-kashmir neuletakki, sininen LUNA merino-kashmir neuletakki, sininen LUNA merino-kashmir neuletakki, sininen

LUNA merino-kashmir neuletakki, sininen

219,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ylellinen merino- ja kashmirvillasta valmistettu Luna neuletakki on monikäyttöinen ja sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Ihana Luna neuletakki täydentää valikoimaa tuoden a la LOUKO malliston kankaisten tuotteiden rinnalle ripauksen neuleiden rentoa eleganssia. Ylellisen tuntuinen neulos on valmistettu yhdistämällä merino- ja kashmirvilla, jolloin on saatu miellyttävän lämpöinen ja suloisen pehmeä materiaali, joka sopii hyvin ympärivuotiseen käyttöön. Polvipituinen ja malliltaan yksinkertaisen ajaton Luna neuletakki on monikäyttöinen, sillä se on helppo yhdistää niin housun, hameen kuin mekon kanssa. Niskaa kauniisti myötäilevä kaulusmalli antaa pukevuutta ja pitää samalla viileyden loitolla. Edessä olevat paikkataskut ovat kiva yksityiskohta sekä tuovat ripauksen rentoa ilmettä muuten klassiseen malliin.

Materiaali: 70% merinovilla 30% kashmir

Suosittelemme neuletakille tuuletusta aina käytön jälkeen, näin neulos säilyy hyvänä pitkään. Irtonyppyjen siistiminen neuleille tarkoitetulla kammalla pitää tuotteen kauniina. Tarpeen vaatiessa suosi käsinpesua tai hellää konepesua villapesuohjelmalla, 30 asteessa. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata tasolla. Silitä miedolla lämmöllä nurjalta puolelta.

TUOTTEEN MITAT, koko S:
Pituus olalta helmaan 90 cm
Rinnan ympärys 100 cm
Hihan pituus 59 cm
Rinnan ympärysmitat:
M 104 cm / L 110 cm / XL 114 cm