TAIMI viskoosimekko, beige liituraita
TAIMI viskoosimekko, beige liituraita TAIMI viskoosimekko, beige liituraita

TAIMI viskoosimekko, beige liituraita

249,00 €
Sisältää alv. 24 %

Taimi viskoosimekon rennon väljä mitoitus, klassinen kuosi ja yksinkertaisen ajaton malli tekevät tuotteesta monikäyttöisen.

TAIMI viskoosimekon rennon väljä mitoitus ja yksinkertaisen ajaton malli tekevät tuotteesta monikäyttöisen. Hieman pyöristetty helma ja 3/4 hiha keventävät ilmettä. Kaulus tuo ripauksen ryhdikkyyttä ja sivusaumoissa olevat taskut lisäävät käyttömukavuutta. Yhdistä kapean Kiira housun kanssa tai käytä yksistään mekkona. Jalkaan sopivat niin matalat kuin kannalliset kengät.

Materiaali 79% viskoosi, 18% pellava, 3% polyester

Ensisijainen hoito on tuuletus ryhdikkäässä henkarissa käytön jälkeen. Käytössä syntyneet kankaan taitokset saat suoristumaan kosteassa ilmassa. Kun vaatteesi tarvitsee pesua, luethan tuotteen pesuohjeen huolella ja noudata sitä. Suosittelemme tuotteelle hellää konepesua 30 asteessa, nurinpäin käännettynä. Lyhyt linkousohjelma. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla. Silitä miedolla lämmöllä, joka aktivoi kuidun ja antaa sille jälleen sen luonteen. Viskoosi voi kutistua pesussa 3-5%.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan 100 cm
Rinnan ympärys 106 cm
Hihan mitta 42 cm
Hihan 1/2 leveys 18 cm
Lantion ympärys 116 cm
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.