TERESA mekko, ketjukuosi
TERESA mekko, ketjukuosi TERESA mekko, ketjukuosi TERESA mekko, ketjukuosi TERESA mekko, ketjukuosi

TERESA mekko, ketjukuosi

249,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Suosittu Teresa mekko on saanut pintaansa upean kuosin.

TERESA mekossa yhdistyvät helppous ja rentous. Malliltaan mekko on hieman a-linjainen, ollen hartiasta kauniisti istuva luoden siron vaikutelman, mutta jättäen väljyyttä lantiolle ja helmaan. Koska mekon malli itsessään on melko yksinkertainen tuovat pienet yksityiskohdat, hihoissa ja helmassa olevat halkiot, siihen ilmettä. Lisäksi mekon sivusaumoissa olevat taskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Niskassa oleva vetoketjukiinnitys helpottaa pukemista. a la LOUKO malliston mekon materiaali on ryhdikästä ja kauniisti laskeutuvaa viskoosia.

Jos haet asuun rentoa arkista ilmettä, yhdistä mekko matalien kenkien kanssa. Saat asusta työhön ja juhlavampaan tilaisuuteen sopivan puolestaan valitsemalla mekon kanssa kauniit sukkahousut ja kannalliset kengät. Lyhyt Henni jakku viimeistelee tyylin.

Materiaali: 100% viskoosi
Suosittelemme tuotteelle hellää konepesua 30 asteessa. Lyhyt linkousohjelma. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla, näin viskoosikuitu palautuu takaisin mittoihinsa. Silitä miedolla lämmöllä nurjalta, joka aktivoi kuidun ja antaa viskoosille jälleen sen kauniin laskeutuvuuden. Viskoosi voi kutistua pesussa 3 - 5%.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan 99 cm
Rinnan ympärys 102 cm
Hihan mitta 47 cm
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.

Yhteensopivat tuotteet