TERESA tunikamekko, musta
TERESA tunikamekko, musta TERESA tunikamekko, musta TERESA tunikamekko, musta

TERESA tunikamekko, musta

198,00 €
Sisältää alv. 24 %

Suosittu Teresa mekko mukavassa viskoositrikoo laadussa.

Teresa-tunikassa yhdistyvät helppous ja rentous. Malliltaan tunika on hieman a-linjainen, ollen hartiasta kauniisti istuva luoden siron vaikutelman, mutta jättäen väljyyttä lantiolle ja helmaan. Koska tunikan malli itsessään on melko yksinkertainen tuovat pienet yksityiskohdat, edessä oleva tikattu sauma sekä hihoissa ja helmassa olevat halkiot siihen ilmettä. Lisäksi tunikamekon sivusaumoissa olevat taskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Niskassa oleva vetoketjukiinnitys helpottaa pukemista. a la LOUKO malliston tunikan materiaali on ryhdikästä ja joustavaa viskoosi-elastaani trikoota, joka laskeutuu kauniisti, mutta on miellyttävä käytössä.

Jos haet asuun sporttista ilmettä, yhdistä tunika kapean Kiira-housun ja matalien kenkien kanssa. Saat asusta työhön ja juhlavampaan tilaisuuteen sopivan puolestaan valitsemalla tunikan kanssa kauniit sukkahousut ja kannalliset kengät sekä näyttävän korun.

Materiaali: 70% viskoosi, 27% polyamidi, 3% elastaani
Suosittelemme hellää konepesua 30 asteessa. Elastaanin vuoksi on syytä varoa huuhteluaineen käyttöä, sillä se haurastuttaa elastaani kuitua. Lyhyt linkousohjelma. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla, näin viskoosikuitu palautuu takaisin mittoihinsa. Silitä miedolla lämmöllä nurjalta, joka aktivoi kuidun ja antaa viskoosille jälleen sen kauniin laskeutuvuuden. Viskoosi voi kutistua pesussa 3 - 5%.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan 92 cm
Rinnan ympärys 102 cm
Hihan mitta 47 cm
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.