TERESA pellavamekko, roosa
TERESA pellavamekko, roosa

TERESA pellavamekko, roosa

229,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pellavainen Teresa tunikamekko on kevään ja kesän huolettomin luottovaate.

Pellavainen Teresa tunikamekko on kevään ja kesän huolettomin luottovaate.

Tunikassa yhdistyvät helppous ja rentous. Malliltaan tunikamekko on hieman a-linjainen, ollen hartiasta kauniisti istuva luoden siron vaikutelman, mutta jättäen väljyyttä lantiolle ja helmaan. Koska tunikan malli itsessään on melko yksinkertainen tuovat pienet yksityiskohdat, edessä oleva tikattu sauma sekä hihoissa ja helmassa olevat halkiot siihen ilmettä. Lisäksi tunikamekon sivusaumoissa olevat taskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Niskassa oleva vetoketjukiinnitys helpottaa pukemista.

Yhdistämällä tunikan trikoohousujen ja tennareiden kanssa saat asuun sporttisen ilmeen, kun taas kauniit sukkahousut kannallisten kenkien ja näyttävän korun kanssa tekevät asusta niin työhön kuin juhlavampaankin tilaisuuteen sopivan.

Materiaali: 100% pellava

Suosittelemme tuulettamaan tuotteen käytön jälkeen, mutta tarpeen tullen hellä konepesu 30 asteessa, lyhyellä linkousohjelmalla. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla. Silitä miedolla lämmöllä, joka aktivoi kuidun ja antaa sille jälleen sen luonteen. Pellava on aito luonnonmateriaali, joka muotoutuu ja paranee käytössä vuosivuodelta. Pellava voi kutistua pesussa 3-5%.

TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan 91 cm
Rinnan ympärys 102 cm
Hihan mitta 46 cm
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko. 

Pellavatuotteiden kokoa valitessa, kannattaa huomioda, että vaatteeseen jää riittävästi käyttöväljyyttä.