Bambu TITTA2 trikoomekko, musta
Bambu TITTA2 trikoomekko, musta Bambu TITTA2 trikoomekko, musta

Bambu TITTA2 trikoomekko, musta

229,00 €
Sisältää alv. 24 %

Pitkähihainen TITTA trikoomekko ihanassa bambuviskoosi laadussa on arjen pelastaja helppohoitoisuuden ja monikäyttöisyyden ansiosta.

Kauniin yksinkertainen ja suoralinjainen TITTA trikoomekko, täyspitkällä hihalla ja pyöreällä pääntiemallilla. Ryhdikäs, mutta ihanan pehmeä ja ylellisen tuntuinen bambuviskoositrikoo viimeistelee käyttömukavuuden. Mekon sivusaumoissa olevat taskut lisäävät rentoa ilmettä ja tuovat käyttömukavuutta. Kivan väljä malli sopii niin kannallisten kenkien kanssa juhlaan kuin tennareiden tai saappaiden kanssa rennosti arkeen.

Materiaali: 96% bambuviskoosi, 4%elastaani

Bambuviskoosi - on materiaalina kestävä, luja, erittäin imukykyinen, hengittävä sekä biologisesti hajoava. Lisäksi pehmeytensä ja antistaattisuutensa vuoksi se on ihanan miellyttävä käytössä. Bambu sopii hyvin myös herkkäihoisille käyttäjille, sillä se on allergisoimaton. Bambuviskoosia valmistetaan viskoosin kehruumenetelmällä, mutta raaka-aineena käytetään nopeasti uusiutuvaa, kasvatettua bambua.

Suosittelemme hellää konepesua 40 asteessa. Elastaanin vuoksi on syytä varoa huuhteluaineen käyttöä, sillä se haurastuttaa elastaani kuitua. Lyhyt linkousohjelma. Muotoile ja venyttele tuote muotoonsa kosteana ja kuivata henkarilla, näin viskoosikuitu palautuu takaisin mittoihinsa. Silitä keskilämmöllä nurjalta puolelta. Viskoosi voi kutistua pesussa 3 - 5%.


TUOTTEEN MITAT, koko 36:
Pituus olalta helmaan  99 cm
Rinnan ympärys  116 cm
Rinnan ympärysmitan muutos +/- 4 cm / koko.

Mekon hieman väljän mitoituksen vuoksi saattaa kokoa pienempi vaihtoehto olla sopiva.

Yhteensopivat tuotteet